Interessante artikelen

Over expats, onderzoeken, en wetenswaardigheden

DirectieDeHaan_WouterHijzen_MadelinevanderRhee-web

Madeline directeur De Haan Projectverhuizingen

Sinds 1 februari 2018 heeft De Haan Projectverhuizingen een eigen directeur. De uit Alblasserdam afkomstige Madeline van der Rhee (1988) is sinds kort het nieuwste lid van de bedrijfsleiding van De Haan. In haar functie als directielid zal Madeline van der Rhee zich voornamelijk bezighouden met De Haan Projectverhuizingen. CEO Wouter Hijzen blijft leiding geven aan De Haan Verhuizingen. 

Amerikaanse ambassade Still-video-RemcoNL1980

Verhuizing van Amerikaanse ambassade

De verhuizing van de Amerikaanse ambassade van Den Haag naar Wassenaar is verzorgd door De Haan Projectverhuizingen uit Alblasserdam. Het familiebedrijf verhuist al sinds 1777 in binnen- en buitenland. Begin 2018 was de Amerikaanse ambassade aan de beurt.

 

Gold Standard Wind Taiwan5 - kopie (2)

Gold Standard Bundled Wind Project Taiwan

De Haan verhuist CO2 neutraal. Dat betekent dat wij zoveel als mogelijk onze uitstoot CO2 minimaliseren. Dit zorgt voor een aanmerkelijke daling in onze CO2 footprint. Het restant compenseren wij door te investeren in schone energie: Gold Standard Bundled Wind Project Taiwan

De Haan beloond met de Gold Award

De Haan beloond met de Gold Award

FIDI - de grootste wereldwijde alliantie van internationale verhuisbedrijven - heeft De Haan beloond met de Gold Award voor 2016. De Haan heeft in nauwe samenwerking met de FIDI Academie fors geïnvesteerd in personeelsontwikkeling. In overeenstemming met de FAIM-eisen en om de ontwikkeling van de werknemers in de industrie te bevorderen, heeft FIDI De Haan beloond met deze mooie prijs.

De Haan Top Performer in FIDI

De Haan Top Performer in FIDI FAIM 3.1 audit

In juni is De Haan doorgelicht door de auditors van EY op basis van de FAIM 3.1 kwaliteitsstandaard. En het resultaat mag er zijn: De Haan is Top Performer. De audit is met de hoogste rating binnen 1 dag doorlopen. Naast beoordeling van onze klanten (9,0!) opnieuw een bewijs dat het kwaliteitstreven van De Haan wordt beloond. Een knappe prestatie van het hele team!

De Haan ISO27001

De Haan ISO27001 gecertificeerd

De Haan heeft in mei 2017 de internationaal erkende ISO 27001 certificering op informatiebeveiliging behaald. Dit maakt De Haan, al in het bezit van ISO 9001 en 14001, het enige internationale verhuisbedrijf in Nederland dat deze prestigieuze certificering heeft behaald.

Fidi workshop

Fidi workshop bij De Haan

De Workshop van Fidi is dit jaar georganiseerd bij De Haan Verhuizingen.

Rini Bakker

Rini Bakker 25 jaar in dienst

Rini Bakker viert zijn 25 jarige dienstverband bij De Haan. Zijn collega's van De Haan zijn supertrots op deze loyale vakman!

andre-van-vliet-1.468x268x1

André van Vliet 25 jaar in dienst

Onze trouwe verhuisspecialist André van Vliet is al 25 jaar in dienst. Een jubileum om trots op te zijn en om te vieren!

roparun-voor-het-leven.468x268x1

Roparun voor het leven

Tijdens het pinksterweekend zal een aantal medewerkers van De Haan Verhuizingen deelnemen aan de Roparun. Een bijzondere estafette-loop waarbij geld in wordt gezameld voor mensen met kanker.

Een nieuw digitaal visitekaartje

Een nieuw digitaal visitekaartje

Na maanden van hard werken is het eindelijk zover: onze nieuwe website is in de lucht!

nieuwe-verhuiswagen.468x268x1

Nieuwe verhuiswagen De Haan

De Haan Verhuizingen heeft een nieuwe verhuiscombinatie in gebruik genomen, bestaande uit een DAF CF Euro 6 Silent en een city-oplegger.

lancering-mvo.468x268x1

Lancering MVO verslag 2014

MVO Nederland directeur Willem Lageweg lanceerde vandaag het MVO Jaarverslag 2014.

De Haan op nieuwjaar MVO

De Haan op Nieuwjaar MVO

Op 20 januari vond het Nieuwjaarsevenement van MVO Nederland plaats. De Haan sluit zich graag aan bij het thema ‘van Ambitie naar Impact’.

Na 100 jaar

Na 100 jaar boordlicht gevonden

Het kostte enige moeite, maar afgelopen vrijdag stond een rond de 100 jaar oud boordlicht dan eindelijk op de tafel van De Haan verhuizingen.

madeline-scoort-gms.468x268x1

Madeline scoort GMS certificaat

Madeline van der Rhee heeft op 9 oktober het certificaat Global Mobility Specialist (GMS) behaald.

Verhuisworkshop

Uitnodiging verhuisworkshop op 27 november

Op donderdagmiddag 27 november 2014 organiseert De Haan opnieuw de verhuisworkshop voor alle organisaties, die zich voorbereiden op een verhuizing.

Zorgverhuizing

Case study zorgverhuizing: HOZO

Het inrichting- en verhuisproject van HOZO Bloemswaard Hillegom is eind 2013 opgeleverd.

Zorgverhuizing

Trends en ontwikkelingen in zorgverhuizingen

Het is een ieder bekend dat wonen en zorg steeds meer gescheiden worden. Door deze scheiding worden veel zorgplannen, zoals huisvesting voor ouderen, aangepast of komen zelfs te vervallen. Verzorgingshuizen (dreigen te) worden gesloten, de ouderen van de nabije toekomst moeten noodgedwongen langer thuis blijven wonen en moeten met mantelzorg en/of zorg van buitenaf, het zien te redden.

Bibliotheekverhuizing

Trends en ontwikkelingen in zorgverhuizingen

Het is een ieder bekend dat wonen en zorg steeds meer gescheiden worden. Door deze scheiding worden veel zorgplannen, zoals huisvesting voor ouderen, aangepast of komen zelfs te vervallen.

Extra services

Herhuisvestingsprojecten Syndion

De Haan heeft de afgelopen periode diverse werkzaamheden mogen uitvoeren voor Syndion om de actuele herhuisvestingsprojecten te volbrengen. Zo zijn er diverse dagbestedingslocaties naar het nieuwe onderkomen verhuisd.

feestelijke-opening.468x268x1

Feestelijke opening opslagdepot

Op donderdagmiddag 8 mei aanstaande wordt het nieuwe opslagdepot van De Haan op een bijzondere wijze geopend.

Zorgverhuizing

Albert Schweitzer kiest wederom voor kwaliteit De Haan

Het ASZ heeft in februari de meerjarige raamovereenkomst voor de continuering van alle verhuisdiensten voor het ziekenhuis verlengd met De Haan. De Haan heeft onlangs de inhuizing naar de nieuwbouw aan de Zorgboulevard in Dordtwijk volledig mogen verzorgen.

Vers fruit

Vers fruit voor iedereen

Iedere maandag en woensdag levert onze lokale groenteman vers fruit in de bedrijfskantine van De Haan. Goed voor werknemers en bezoekers.

121-333-liter-schoon-drinkwater.468x268x1

121.333 liter schoon drinkwater

De kerstactie 2013 voor de Stichting Waterpas heeft € 3.640,00 opgeleverd. Hiermee kan 121.333 liter schoon drinkwater worden uitgedeeld op scholen in Afrika.

niecky-de-liefde-1.468x268x1

Niecky de Liefde geslaagd!

Onze account manager Niecky de Liefde heeft vandaag haar certificaat ‘The Foundations of International Moving’ behaald.

loods-nieuw-1.1920x505x1-1

PPV zet De Haan in schijnwerpers

Op 4 december hebben de heren Anton Vis en Casper Vlaming namens het keurmerk voor Professionele Projectverhuizers De Haan verrast met een officiële gepersonaliseerde PPV banner.

bezoek-sponsorproject.468x268x1

Bezoek sponsorproject Kenia

Deze week brengen Wim en Michiel de Haan een bezoek aan diverse projecten van de Stichting Waterpas.

start-nieuwbouw.468x268x1

Start nieuwbouw opslagdepot

Op woensdag 13 november slaat de 9de generatie van het familiebedrijf De Haan de eerste paal voor de nieuwe hoogwaardige opslagfaciliteit.

brandweerwedstrijd.468x268x1

Brandweerwedstrijd bij De Haan

Zaterdag 9 november jl. heeft de Brandweer Alblasserdam bij De Haan een brandweerwedstrijd georganiseerd voor de jeugdbrandweer.

extra-beveiligd.468x268x1

Extra beveiligde mini-opslag

De Haan heeft haar assortiment beveiligde opslagdiensten uitgebreid. Speciaal voor kleinere hoeveelheden zijn een aantal stalen opslagcontainers aangepast.

partner-desk-dehaan-1.468x268x1

Partner Desk De Haan

One-group De Haan heeft een Partner Desk opgezet om onze partners wereldwijd nog beter van dienst te kunnen zijn.

Leegmanagement

Leegmanagement, het nieuwe verhuizen?

Veel organisaties richten hun fysieke aanwezigheid anders in. De combinatie van de digitale kansen en de focus om kosten te besparen leidt tot efficiëntere huisvesting. De oude panden moeten vaak leeg opgeleverd worden aan de verhuurder of een nieuwe eigenaar. De Haan biedt hiervoor Leegmanagement.

De Haan bij SBS6

De Haan bij SBS6

Afgelopen maandag 19 augustus 2013 hebben opnames bij De Haan Verhuizingen plaatsgevonden voor het lifestyleprogramma Lekker Leuk Leven van SBS6.

Facility support

Business Unit Facility groeit verder

Vanaf vandaag is de Business Unit Facility versterkt met de komst van Liset Stolwijk. Liset is na afronding van haar HBO opleiding Facility Management een aantal jaren werkzaam geweest in facilitaire afdelingen in de zorg.

Visieenmissie2

Total kiest voor De Haan

Het Nederlandse hoofdkantoor van het olie- en gasconcern Total verhuist van Voorburg naar Den Haag. Total heeft voor deze omvangrijke verhuizing gekozen voor de unieke aanpak van De Haan verhuizingen

Nieuwe bedrijfsfilm

Nieuwe bedrijfsfilm De Haan

Supertrots zijn wij op onze nieuwe bedrijfsfilm. Visser Mediadesign is hard bezig.

loods-nieuw-1.1920x505x1

De Haan in Docu-soap verhuizing stichting To Be

RTV Dordrecht heeft van de verhuizing van stichting To Be naar het Energiehuis een tweedelige documentaire soap gemaakt. Deel 1 wordt vanaf donderdag 13 juni 2013 (vanaf 18.00 uur en dan ieder uur een herhaling tot vrijdag 17.00 uur) uitgezonden en deel 2 volgt een week later. De uitzending is ook te zien op de website van RTV Dordrecht: www.rtvdordrecht.nl.

Visieenmissie2

Hertel kiest voor hoogwaardige opslag en dienstverlening De Haan

Hertel is een wereldwijde industriële service organisatie met 13.000 medewerkers. Hertel verzorgt het ontwerp en de bouw van de verblijven van Statoil’s nieuwe North Sea Valemon olieplatform, te leveren door Samsung Heavy Industries Co., Ltd. De Haan is geselecteerd als centraal wereldwijd distributiepunt voor alle benodigde hoogwaardige materialen en onderdelen voor dit project, die gefaseerd worden afgeleverd door de leveranciers uit de gehele wereld.

loods-nieuw-1.1920x505x1

Verhuizing Jumbo Maritime

In het Pinksterweekend verhuisde het PPV gecertificeerde verhuisbedrijf De Haan & Partners Verhuizingen B.V. het kantoor van Jumbo Maritime, een transporteur van goederen over water. Het ging in totaal om 140 werkplekken en, inclusief de persoonlijke eigendommen, om 1.300 meter aan inventaris. Heel wat dus, maar bij De Haan zijn ze wel wat gewend.

aafke-dirckx.468x268x1

Aafke Dirckx behaalt certificaat

Onze account manager Aafke Dirckx behaalt het FIDI certificaat The Foundations of International Moving.

handyman.468x268x1

Handyman krijgt nieuwe caddy

De Haan heeft vandaag haar nieuwe VW Caddy in gebruik genomen, speciaal voor het verzorgen van handyman diensten.

Serverkast met model vs

Server Verhuisunits De Haan succesvol

De innovatieve Server Verhuisunits van De Haan zijn een groot succes bij steeds meer verhuisprojecten met server-verhuizingen. De servers worden door de inzet van dit innovatieve hulpmiddel efficiënt, veilig en schokvrij verhuisd. Een belangrijke succesfactor in veel projectverhuizingen.

dennis-nijssen-1.468x268x1

Dennis Nijssen geslaagd

We zijn trots op onze Dennis Nijssen, die het certificaat 'The Foundations of International Moving' heeft behaald. Top, Dennis!

De Haan breidt wagenpark

De Haan breidt wagenpark uit

De Haan heeft per 18 april jongstleden een nieuwe pakwagen tot haar beschikking.

De Haan partner MVO

De Haan partner MVO

De Haan heeft zich aangesloten bij MVO Nederland. Deze onafhankelijke netwerkorganisatie is actief op het brede gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

14-diplomas.468x268x1

14 diploma‘s goederenvervoer

Veertien medewerkers leggen MBO traject Chauffeur Goederenvervoer met goed gevolg af.

loods-nieuw-1.1920x505x1

De Haan verhuist ToBe naar het Energiehuis

De Haan Verhuizingen heeft de opdracht ontvangen voor het uitvoeren van de aanstaande verhuizing van Stichting kunstzinnige vorming ToBe naar het Energiehuis te Dordrecht.

dick-ansink-1.468x268x1

Dick Ansink geslaagd!

Onze partnerdesk manager Dick Ansink heeft afgelopen maanden de Essentials in International Moving afgerond.

Visieenmissie2

De Haan verhuist het hoofdkantoor van Jumbo Maritime

De Haan Verhuizingen heeft de opdracht ontvangen voor het verhuizen van het hoofdkantoor van Jumbo Maritime van Rotterdam naar Schiedam.

dinnervoucher.468x268x1

Dinner voucher uitgereikt

Vandaag is de dinner voucher uitgereikt aan expat ING.

kerstactie.468x268x1

Kerstactie Waterpas succes!

Mooi nieuws! Vandaag is bekend geworden dat de kerstactie voor de Stichting Waterpas € 3.085,00 heeft opgeleverd.

roparun.468x268x1

RoPaRun groot succes

Ook dit jaar was er weer een team van De Haan bij het bijzondere evenement Roparun. Frank en Henk hebben weer belangeloos met de verhuiswagen de deelnemers geholpen.

Zorgverhuizing

Albert Schweitzer kiest opnieuw voor kwaliteit De Haan

In april heeft het ASZ een meerjarige raamovereenkomst getekend met De Haan voor de continuering van alle verhuisdiensten voor het ziekenhuis.

medewerkers-doneren.468x268x1

Medewerkers doneren € 4.000 aan het goede doel

Medewerkers van De Haan hebben € 4000 bijeen gebracht voor Stichting Waterpas.

De Haan behaalt AEO

De Haan behaalt AEO certificaat

De Haan is een van de eerste internationale verhuisbedrijven die van de douane het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat heeft ontvangen.

fidi-academy-beloont.468x268x1

FIDI Academy beloont De Haan

Voor haar continue streven naar het verhogen van de vakkennis van haar medewerkers heeft De Haan op 16 januari 2012 de Bronze Company Award uitgereikt gekregen.

Schoolverhuizing

Seizoen voor de schoolverhuizingen

De vakantieperiode is het moment bij uitstek om een schoolverhuizing te plannen. Leerlingen en studenten, maar ook leerkrachten, moeten namelijk zo min mogelijk hinder van een verhuizing ondervinden. Daarom grijpt de schooldirecteur vaak de kerstvakantie of zomervakantie aan voor het verplaatsen van de onderwijsinstelling.

De Haan bij Electric Rally

De Haan bij Electric Rally

De Haan was deelnemer bij de Electric Rally. De doelstelling van deze rally is om de doorbraak van elektrische auto’s te versnellen.

Tips en handige informatie

De belangrijkste tips die u kunnen helpen bij een zorgeloze verhuizing.

_DSC9918

Tips rondom uw projectverhuizing

Voorkom fouten en lees onze tips over het projectteam, het budget, de communicatie, de ICT en het verhuisdraaiboek.

euro-1353420_1920

Bespaarkansen

Een projectverhuizing gaat gepaard met forse investeringen. Wij zetten vijf belangrijke bespaarkansen op een rij.