Projectverhuizingen2-1

Zoekt u een specialist voor uw verhuizing?

Vraag ons vrijblijvend over de aanpak en het budget.

Zoekt u een ervaren specialist voor het verzorgen van de verhuizing van uw organisatie? Zodat uw organisatie én uw klanten hier de minste hinder van ondervinden?

De Haan verzorgt al jarenlang in geheel Nederland bedrijfsverhuizingen. Altijd vanuit de visie dat het goed geregeld moet zijn; van A tot Z. Of het nu gaat om een zorgcentrum, een ziekenhuis, een gemeentehuis of een kantorencomplex: De Haan verzorgt uw verhuizing tot in de puntjes. Goed voorbereid en efficiënt. Zodat u en uw medewerkers er de minste hinder van ondervinden.

Professioneel specialist
De uitvoering van een project verhuizing is een specialisme van De Haan. De Haan behoort tot de top van de professionele projectverhuizers in Nederland. Haar innovatieve aanpak is toonaangevend in de branche, met bovendien een tevreden klantenkring die zich uitstrekt door heel Nederland.

De aanpak van De Haan

  • Innovatieve aanpak gericht op het minimaliseren van productieverlies.
  • Ervaren projectleiders voor een zorgeloze projectverhuizing.
  • Eigen vakkundige medewerkers met gespecialiseerde materialen voor de grootste verhuizingen.
  • Glasheldere offerte, draaiboek, opleverschema’s en een unieke ICT aanpak.

Specialist met EPV keurmerk
De Haan bezit het EPV keurmerk en voldoet hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van het verhuizen van organisaties. Dit geeft u de garantie dat De Haan in staat is om ieder type bedrijfsverhuizing uit te voeren. Van grootschalige en complexe verhuizingen van kantoren, bedrijven, musea, laboratoria en scholen en kleine intensieve verhuizingen, zoals zorginstellingen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuizing en kunt u zich concentreren op alle andere zaken die komen kijken bij een nieuwe locatie.

Kevin Verkerk
Kevin Verkerk

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920308 of stuur me een .

Onze verhuisdiensten

voor een verhuizing zonder zorgen

Archiefverhuizing2

Archiefverhuizing

Gaat u de archieven verhuizen? Bijvoorbeeld bij een bedrijfsverhuizing naar een ander pand of naar archiefopslag? En bent u hiervoor opzoek naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen met verhuizen? Profiteer dan van de kennis en het vakmanschap van De Haan.

Bibliotheekverhuizing

Bibliotheekverhuizing

Gaat uw bibliotheek verhuizen? U bent verantwoordelijk om deze verhuizing in goede banen te leiden? Dan is het verstandig om te praten met een ervaren verhuisberdijf in bibliotheek verhuizingen. De Haan heeft deze ervaring.

ICTverhuizing2

ICT verhuizing

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw ICT-verhuizing? In volledig beheer of ter ondersteuning van uw eigen ICT afdeling? En wilt u het risico op productiviteitsverlies of ontevredenheid bij uw (interne) klanten minimaliseren? Kies dan voor een vakkundig specialist.

Industrieelverhuizing2

Industrieel verhuizen

Heeft u bijzondere apparatuur of industriële goederen te verhuizen? Een complete fabriek, een laboratorium of een kerkorgel? En zoekt u hiervoor een integrale specialist, met ervaring?

office-1516329_1920-2

Kantoorverhuizing

Gaat uw kantoororganisatie verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw kantoorverhuizing? Dan bent u bij De Haan projectverhuizingen aan het goede adres.

Kunstverhuizing2

Kunstverhuizing

Zoekt u een verhuizer met ervaring in kunst verhuizen? Met medewerkers die zijn gespecialiseerd in het omgaan met zeer waardevolle kunstwerken? Juist ook tijdens een bedrijfsverhuizing? De Haan heeft veel ervaring in het verhuizen van kunst voor zowel bedrijven, als instellingen en particulieren.

Magazijnverhuizing

Magazijnverhuizing

Bent u verantwoordelijk voor het verhuizen van uw magazijn? En wilt u dat het accuraat en deskundig gebeurt? Door een specialist, die het vaker verzorgt? Dan bent u bij De Haan projectverhuizingen aan het goede adres.

Schoolverhuizing2

Schoolverhuizing

Gaat uw school verhuizen en bent uw verantwoordelijk om deze verhuizing in goede banen te leiden? Dan bent u bij schoolverhuizer De Haan aan het goede adres. Met een goede planning en een betrouwbare verhuizer als De Haan bent u verzekerd van een goede uitvoering.

Zorgverhuizing2

Zorgverhuizing

Gaat uw instelling verhuizen? En zoekt u eeen verhuisbedrijf dat rekening houdt met de bijzondere omstandigheden? Met uw patiënten, bewoners of cliënten? Een zorgverhuizing is een bijzonder soort verhuizing omdat de mens centraal staat. 

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

60 beoordelingen
8.6