Kunstverhuizing

Waardevolle kunst of antiek te verhuizen?

Vraag hier meer informatie of een offerte op maat!

Zoekt u een verhuizer met ervaring in kunst verhuizen? Met medewerkers die zijn gespecialiseerd in het omgaan met zeer waardevolle kunstwerken? Juist ook tijdens een bedrijfsverhuizing? De Haan heeft veel ervaring in het verhuizen van kunst voor zowel bedrijven, als instellingen en particulieren. Uw kunstverhuizing is bij ons 100% gegarandeerd met onze ervaren medewerkers en eigen faciliteiten voor het eventueel vervaardigen van maatkratten.

Vakkundig en efficiënt

In veel bedrijven en instellingen is kunst of antiek aanwezig. Vaak zeer kostbare en unieke kunstwerken. Dit vereist een speciale aanpak. De crux van een kunstverhuizing is de verpakking van de kunst. Dit dient uiterst vakkundig te gebeuren. Hiervoor heeft De Haan een speciale verpakkingsafdeling met een groot arsenaal aan verpakkingsmaterialen. Onze medewerkers gaan dagelijks om met zeer kostbare zaken en weten hoe ze om moeten gaan met staande klokken, schilderijen, beelden of barometers. Daarnaast is ons materiaal berekend op afwijkende afmetingen en gewichten en kunnen wij u ook op lastig bereikbare locaties van dienst zijn.

Specialist in kunst verhuizen

De Haan heeft reeds voor vele bedrijven en instellingen een kunstverhuizing verzorgd. Hiervoor hebben wij een team speciaal opgeleide en ervaren art handlers. Kies De Haan voor een veilige en zorgeloze verzorging van uw kunstschatten met extra aandacht voor verpakking, vervoer en verzekering. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden met u door te nemen. Op deze manier krijgt u een offerte op maat en bent u er van verzekerd dat uw kunststukken en antiek op de juiste manier worden vervoerd.

Ab Jakobs
Ab Jakobs

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920241 of stuur me een .

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

60 beoordelingen
8.6