Schoolverhuizing

Uw school gaat verhuizen?

Vraag hier meer informatie of een offerte op maat.

Gaat uw school verhuizen en bent u verantwoordelijk om deze verhuizing in goede banen te leiden? Dan bent u bij schoolverhuizer De Haan aan het goede adres.
Een schoolverhuizing heeft bijzondere kenmerken, omdat de ‘medewerkers’ eigenlijk vaak minderjarige klanten zijn: de scholieren. Verder is de verhuizing vaak gepland op momenten dat de school gesloten is; bij voorkeur in vakanties, avonduren of weekend. Na de verhuizing moet een school vaak al gelijk weer open. Met een goede planning en een betrouwbare verhuizer als De Haan bent u verzekerd van een goede uitvoering.

Gestructureerd en zorgvuldig verhuisd

Bij een verhuizing van een school is het erg belangrijk dat de planning zorgvuldig is voorbereid, zodat de leerlingen weer op tijd aan de slag kunnen. De Haan heeft in de loop der jaren een bijzondere verhuismethode ontwikkeld, die leidt tot een zeer efficiënte uitvoering. De inzet van specialistisch materieel in combinatie met een strak draaiboek leidt tot een gestructureerde verhuizing met een uitstekend eindresultaat.

Graag nemen wij contact met u op om uw wensen en voorwaarden te bespreken. Aan de hand van voorbeelden uit eerdere schoolverhuizingen kunnen wij u op maat adviseren. Door onze flexibele instelling en goede voorbereiding kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn bij de verhuizing van uw school.

Basisschooldirecteur Cent den Haan van de Prins Florisschool in Papendrecht deelt zijn vijf tips voor een schoolverhuizing zonder stress.

Ab Jakobs
Ab Jakobs

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920241 of stuur me een .

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

60 beoordelingen
8.6