Schoolverhuizing

Uw school gaat verhuizen?

Vraag hier meer informatie of een offerte op maat.

Gaat uw school verhuizen en bent uw verantwoordelijk om deze verhuizing in goede banen te leiden? Dan bent u bij schoolverhuizer De Haan aan het goede adres. Een schoolverhuizing heeft bijzondere kenmerken, omdat de ‘medewerkers’ eigenlijk vaak minderjarige klanten zijn: de scholieren. Verder is de verhuizing vaak gepland op momenten dat de school gesloten is; bij voorkeur in vakanties, avonduren of weekend. Na de verhuizing moet een school vaak al gelijk weer open. Met een goede planning en een betrouwbare verhuizer als De Haan bent u verzekerd van een goede uitvoering.

Gestructureerd en zorgvuldig verhuisd

Bij een verhuizing van een school is het erg belangrijk dat de planning zorgvuldig is voorbereid, zodat de leerlingen weer op tijd aan de slag kunnen. De Haan heeft in de loop der jaren een bijzondere verhuismethode ontwikkeld, die leidt tot een zeer efficiënte uitvoering. De inzet van specialistisch materieel in combinatie met een strak draaiboek leidt tot een gestructureerde verhuizing met een uitstekend eindresultaat.

Graag nemen wij contact met u op om uw wensen en voorwaarden te bespreken. Aan de hand van voorbeelden uit eerdere schoolverhuizingen kunnen wij u op maat adviseren. Door onze flexibele instelling en goede voorbereiding kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn bij de verhuizing van uw school.

PLF_0771 wit
Madeline van der Rhee

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920307 of stuur me een .

810
01 november 2017

Er is slechts sprake van één klein minpuntje. Projectleider was gedurende een week niet bereikbaar. Wellicht als gevolg van herfstvakantie? Het instellen van een afwezigheidassistent op de mail zou fijn zijn. Verder niets anders dan lof voor de super fijne en professionele benadering/uitvoering!

Maaike

Bedrijf uit Diemen

710
18 oktober 2017

-

Anoniem

Kantoor uit Dordrecht

910
03 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat wij De Haan als zeer professioneel, vakkundig en betrouwbaar hebben ervaren.

Stella

Bedrijf uit Amsterdam

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

54 beoordelingen
8.5