Zorgverhuizing

Uw zorginstelling gaat verhuizen?

Vraag hier meer informatie of een offerte op maat.

Gaat uw instelling verhuizen? En zoekt u een verhuisbedrijf dat rekening houdt met de bijzondere omstandigheden? Met uw patiënten, bewoners of cliënten? Bij het verhuizen van een zorginstelling staan de minder valide of juist heel kwetsbare personen die naar een nieuwe locatie gaan centraal. Daarom is het verhuizen van een zorginstelling een bijzonder soort verhuizing.

De Haan. De zorgverhuizer

Een zorgverhuizing omvat veel meer dan het verplaatsen van meubilair, persoonlijke zaken of kantoorinventaris. De mens staat centraal, juist in de zorgverhuizing! Een zorgverhuizing kan behoorlijk ingrijpend zijn. Daarom nemen wij alles graag met u door. Op deze manier kunnen wij dezelfde zorg aan uw verhuizing geven, als u het hele jaar doet aan uw patiënten. U bent bij ons verzekerd van de beste dienstverlening voor uw zorginstelling.

De medewerkers zijn opgeleid tot Zorgverhuizer, met veel aandacht voor ziektebeelden en het omgaan met de cliënten. Verhuizen is werken met mensen. Bij een zorgverhuizing gaat dit nog een stap verder. Wij maken deze stap graag met u.

Mensgerichte aanpak

De unieke aanpak van De Haan zorgt ervoor dat de patiënt, bewoner, medewerker en zelfs de familie centraal staan in de uitvoering van de verhuizing. In het voortraject betrekt onze ervaren projectleider alle partijen bij het opstellen van het zorgdraaiboek. Op deze manier weet u zeker dat u zich kunt concentreren op alle overige zaken. Wij zijn u graag van dienst met een vlekkeloze en 'zorgeloze' verhuizing en laten u graag een concept zorgdraaiboek zien. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Ab Jakobs
Ab Jakobs

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920241 of stuur me een .

810
01 november 2017

Er is slechts sprake van één klein minpuntje. Projectleider was gedurende een week niet bereikbaar. Wellicht als gevolg van herfstvakantie? Het instellen van een afwezigheidassistent op de mail zou fijn zijn. Verder niets anders dan lof voor de super fijne en professionele benadering/uitvoering!

Maaike

Bedrijf uit Diemen

710
18 oktober 2017

-

Anoniem

Kantoor uit Dordrecht

910
03 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat wij De Haan als zeer professioneel, vakkundig en betrouwbaar hebben ervaren.

Stella

Bedrijf uit Amsterdam

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

54 beoordelingen
8.5