Visieenmissie2

Visie en missie van De Haan

Waarom doen we wat we doen?

Bij De Haan werken wij vanuit de roots van ons 9de generatie familiebedrijf, dat wij te leen hebben van de jongste generatie De Haan. Wij ondernemen vanuit de continuïteit van onze organisatie, onze medewerkers, onze klanten en onze omgeving. Hierbij werken wij vanuit dienstbaarheid en rentmeesterschap. Wij willen hierin mensgericht ondernemen, vooroplopend in kwaliteit van uitvoering en communicatie.

Missie

Als internationaal gecertificeerde en erkende verhuis- en herhuisvestingsspecialist ontzorgen wij bij één van de meest belangrijke en stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven c.q. bestaan van een organisatie. Diep verankert zijn wij een betrouwbare, innovatieve, professionele en maatschappelijk betrokken specialist waar de mens voorop staat. Kernwaardes zijn onder andere respect, betrokkenheid, dienstbaarheid, persoonlijke aandacht, voorzichtigheid, gevoel, veiligheid, bezieling, hoog verantwoordelijkheidsgevoel en deskundigheid. Wij geloven in de kracht van innovatieve en vakbekwaam betrokken medewerkers bij een optimale verhuizing. Hun flexibele aanpak, ambachtelijke inzichten, adequaat menselijk handelen, afspraak = afspraak, gevoel voor service én passie voor ons vak zijn essentieel.

Visie

Wij zorgen er persoonlijk voor dat uw bedrijfsinventaris grenzeloos goed verhuisd worden zodat uw medewerkers zich snel weer thuis voelen. Het is onze ambitie positief onderscheidend te zijn in klanttevredenheid en duurzaamheid.

Kernwaarden De Haan

  1. Klantgericht. We beseffen dat de klanten ons brood en beleg zijn. We doen wat we beloven, en liefst meer dan dat. We realiseren ons dat onze collega’s eigenlijk onze interne klanten zijn.
  2. Met passie. Wij houden van ons vak. We beseffen ons dat dit vak met passie en plezier doen ons werk met onze collega’s en klanten mooier maakt. Een goede verhuizing en een tevreden klant. Dat maakt ons trots.
  3. Persoonlijk. Wij geloven dat alles draait om de mensen. Ten diepste verhuizen wij geen spullen, maar mensen. Mensen die zich snel weer thuis willen voelen.
  4. Vakmanschap. We zien verhuizen als een vak. We willen onze klanten topkwaliteit leveren, en dat vraagt een hoge mate van professionaliteit. Puur vakmanschap in alle facetten van het verhuizen.
  5. Resultaatgericht. We werken in een zeer competitieve markt, waarin wij duurzaam kostenbewust en efficiënt moeten werken. Met een constante focus op hoge kwaliteit en klanttevredenheid.
Kevin Verkerk
Kevin Verkerk

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920308 of stuur me een .