ICT cable management

Hulp nodig bij uw ICT Cable Management?

Ons ervaren team ICT verhuizers is beschikbaar.

Kunt u wel wat hulp gebruiken in de hectische periode rondom de verhuizing? Om uw IT afdeling te ontlasten en te ondersteunen? Dat kan bij De Haan.

Goede ICT. De succesfactor

Een succesvolle verhuizing van uw organisatie hangt veelal samen met een goede koppeling van de ICT configuraties. De medewerkers kunnen gelijk achter hun pc en beeldscherm weer aan de slag voor de klant, of voor de andere belanghebbenden. Vaak legt de verhuizing al veel beslag op uw ICT afdeling. Ook voor hen is het topdrukte. En hoe zorg je er van voor dat het toch goed gaat? Hiervoor heeft De Haan ICT verhuizers beschikbaar.

ICT verhuizers van De Haan

De ICT verhuizers van De Haan zijn inzetbaar conform uw wensen. Zij verzorgen desgewenst het af- en aankoppelen van uw aanwezige ICT configuraties. Uw ICT configuraties worden door onze gespecialiseerde ICT medewerkers afgekoppeld, verpakt in speciale PC dozen en vervolgens weer aangekoppeld op de nieuwe locatie. Hierbij is het ook mogelijk om het cable management te laten verzorgen. Onze specialisten verzorgen het wegwerken van de bekabeling, zodat de werkplek veilig is ingericht en er geen loshangende bekabeling kan zorgen voor schade.

Wilt u weten hoe wij uw ICT afdeling hierbij kunnen ondersteunen? Vraag onze experts naar de mogelijkheden.

Ab Jakobs
Ab Jakobs

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920241 of stuur me een .

810
01 november 2017

Er is slechts sprake van één klein minpuntje. Projectleider was gedurende een week niet bereikbaar. Wellicht als gevolg van herfstvakantie? Het instellen van een afwezigheidassistent op de mail zou fijn zijn. Verder niets anders dan lof voor de super fijne en professionele benadering/uitvoering!

Maaike

Bedrijf uit Diemen

710
18 oktober 2017

-

Anoniem

Kantoor uit Dordrecht

910
03 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat wij De Haan als zeer professioneel, vakkundig en betrouwbaar hebben ervaren.

Stella

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

54 beoordelingen
8.5