ICT cable management

Hulp nodig bij uw ICT Cable Management?

Ons ervaren team ICT verhuizers is beschikbaar.

Het verhuizen van uw kantoor moet zorgvuldig, snel en efficiënt gebeuren. U wilt de organisatie namelijk te allen tijden volledig in bedrijf hebben. Eén van de belangrijkste aspecten voor een succesvolle verhuizing is de ICT. We kunnen in de huidige tijd niet meer zonder goedwerkende computers en telefoons. Kunt u wel wat hulp gebruiken op dat gebied of wilt u uw eigen ICT afdeling ontlasten? De Haan Projectverhuizingen helpt graag! 


Goede ICT is de succesfactor

Stelt u zich eens voor dat u gaat verhuizen en dat de ICT al vooraf geregeld is. Uw medewerkers komen op maandag het nieuwe kantoor binnen en kunnen direct weer aan de slag. Het kan met de hulp van De Haan Projectverhuizingen.
Een bedrijfsverhuizing is vaak pas echt succesvol als er sprake is van een goedwerkende internetverbinding, een keurig ingerichte werkplek en volledig geïnstalleerde computers en telefoons. 

De verhuizing op zich legt veel beslag op uw ICT afdeling. Het is topdrukte, want de afdeling is bezig met het netwerk, de printers en het aansluiten van de servers. Hoe zorg je ervoor dat dan ook alle werkplekken voldoen aan de ARBO richtlijnen en de wensen van de medewerkers? Dat alle kabels netjes weggewerkt zijn, zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren. Dan schakelt u de ICT verhuizers van De Haan Projectverhuizingen in. Voor hen is het gereedmaken van uw ICT dagelijks werk en dus gesneden koek. Alsof er niets gebeurd is, gaat uw personeel vanaf de nieuwe locatie weer aan het werk. Dit is uiteraard ook mogelijk buiten reguliere kantoortijden.

Waarom cable management van De Haan Projectverhuizingen?

Vaak genoeg maken onze ICT verhuizers mee dat er zich onder bureaus een wirwar van ‘kabelspaghetti’ bevindt. Het is onveilig, brandgevaarlijk en een rommelig gezicht. Bovendien wordt het al gauw een stofbende, want er kan niet goed schoongemaakt worden.

Bij een nieuw kantoor bestelt u soms ook nieuw meubilair of nieuwe ICT. Slordig Cable Management kan dan een doorn in het oog zijn. Onze experts werken alle kabels zo goed mogelijk weg, zodat de werkplekken er schoon en opgeruimd uit zien.
Onze experts komen de gekste dingen tegen:

  • Een aangesloten stekkerdoos die in een papierbak ligt vol met briefpapier. Brandgevaarlijk.
  • Kabels die in veel bochten liggen. Ze doen het minder goed en kunnen uiteindelijk breken.
  • Meerdere stekkerdozen die aaneengeschakeld liggen onder een werkplek. Kabels worden heet en kunnen kortsluiting veroorzaken.
  • Stekkerdozen met knopjes die los liggen onder het bureau. Met de voeten worden ze per ongeluk uitgezet, waardoor een aantal computers uitvalt.
  • Medewerkers die struikelen over de losliggende printerkabel en botbreuken oplopen. Een flinke schadepost voor het bedrijf.

Dat een ongeluk in een klein hoekje zit, zal geen verrassing zijn. Onze medewerkers richten de werkplek veilig in, zodat ongelukken voorkomen kunnen worden. Grijp daarom de verhuizing aan om structuur aan te brengen in de kabels en de indeling van de werkplekken opnieuw te bekijken.

En omdat het oog ook wat wil: door de Cable Management van De Haan Projectverhuizingen zien de nieuwe werkplekken er na de verhuizing verzorgd en opgeruimd uit.

Onze ICT verhuizers ontzorgen

De ICT verhuizers van De Haan kunnen diverse diensten verzorgen, waardoor uw ICT afdeling ontlast wordt. Het afkoppelen van aanwezige ICT configuraties en verpakken in geschikte PC dozen, zodat uw materiaal onbeschadigd op de nieuwe locatie aankomt. Daarna koppelt de ICT verhuizer de ICT configuratie weer aan op de nieuwe locatie. Onderdeel van de ICT verhuizing is cable management. De bekabeling wordt zorgvuldig weggewerkt, zodat de werkplek veilig is en er netjes uitziet. Geen loshangende kabels meer, dus geen kans op ongelukken of schade.

De ICT Verhuizing met Cable Management kan op een voor u geschikt moment plaatsvinden. ’s Avonds of in het weekend de ICT verhuizen en aansluiten? Dat is voor ons geen probleem.

Benieuwd wat onze ICT experts voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag naar de mogelijkheden.

Marko Janssen
Marko Janssen

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920302 of stuur me een .

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

60 beoordelingen
8.6