Magazijnverhuizing

Uw magazijn gaat verhuizen?

Vraag hier meer informatie of een offerte op maat.

Bent u verantwoordelijk voor het verhuizen van uw magazijn? En wilt u dat het accuraat en deskundig gebeurt? Door een specialist, die het vaker verzorgt? Dan bent u bij De Haan projectverhuizingen aan het goede adres. Wij verzorgen regelmatig verhuizingen van grote of kleine magazijnen. Met diverse kleine onderdelen of met grote items op voorraad. Op een wijze die minimaal effect heeft op de dagelijkse operatie.

Accuraat verhuizen

Een magazijn verhuizing heeft bijzondere kenmerken, omdat alles draait om accuratesse. Vaak benut een bedrijf de verhuizing van het magazijn ook voor de implementatie van een nieuwe manier van werken (codering, ICT, etc.). Dit neemt meer risico’s met zich mee. De Haan is ervaren in het verhuizen van een magazijn en kan u helpen de risico’s te minimaliseren. Zo is ook de afstemming met de leveranciers van de goederen cruciaal. De Haan heeft hiervoor in de loop der jaren een bijzondere verhuismethode ontwikkeld die leidt tot een zeer efficiënte uitvoering van een magazijn verhuizing.

We kunnen een afspraak met u maken om uw wensen en voorwaarden te inventariseren. Op basis daarvan kunnen wij u een verhuisplanning op maat voorleggen. Hierin speelt de huidige locatie, de nieuwe locatie, maar ook de nieuwe aanleveringen een belangrijke rol. Op deze manier wordt u verhuizing juist en zorgeloos uitgevoerd en kunt u zich concentreren op de andere zaken die bij een verhuizing komen kijken.

Marko Janssen
Marko Janssen

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920302 of stuur me een .

810
01 november 2017

Er is slechts sprake van één klein minpuntje. Projectleider was gedurende een week niet bereikbaar. Wellicht als gevolg van herfstvakantie? Het instellen van een afwezigheidassistent op de mail zou fijn zijn. Verder niets anders dan lof voor de super fijne en professionele benadering/uitvoering!

Maaike

Bedrijf uit Diemen

710
18 oktober 2017

-

Anoniem

Kantoor uit Dordrecht

910
03 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat wij De Haan als zeer professioneel, vakkundig en betrouwbaar hebben ervaren.

Stella

Bedrijf uit Amsterdam

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

54 beoordelingen
8.5