Magazijnverhuizing

Uw magazijn gaat verhuizen?

Vraag hier meer informatie of een offerte op maat.

Bent u verantwoordelijk voor het verhuizen van uw magazijn? En wilt u dat het accuraat en deskundig gebeurt? Door een specialist, die het vaker verzorgt? Dan bent u bij De Haan projectverhuizingen aan het goede adres. Wij verzorgen regelmatig verhuizingen van grote of kleine magazijnen. Met diverse kleine onderdelen of met grote items op voorraad. Op een wijze die minimaal effect heeft op de dagelijkse operatie.

Accuraat verhuizen

Een magazijn verhuizing heeft bijzondere kenmerken, omdat alles draait om accuratesse. Vaak benut een bedrijf de verhuizing van het magazijn ook voor de implementatie van een nieuwe manier van werken (codering, ICT, etc.). Dit neemt meer risico’s met zich mee. De Haan is ervaren in het verhuizen van een magazijn en kan u helpen de risico’s te minimaliseren. Zo is ook de afstemming met de leveranciers van de goederen cruciaal. De Haan heeft hiervoor in de loop der jaren een bijzondere verhuismethode ontwikkeld die leidt tot een zeer efficiënte uitvoering van een magazijn verhuizing.

We kunnen een afspraak met u maken om uw wensen en voorwaarden te inventariseren. Op basis daarvan kunnen wij u een verhuisplanning op maat voorleggen. Hierin speelt de huidige locatie, de nieuwe locatie, maar ook de nieuwe aanleveringen een belangrijke rol. Op deze manier wordt u verhuizing juist en zorgeloos uitgevoerd en kunt u zich concentreren op de andere zaken die bij een verhuizing komen kijken.

Ab Jakobs
Ab Jakobs

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920241 of stuur me een .

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

60 beoordelingen
8.6