Kantoorverhuizing6

Uw kantoorverhuizing geregeld van A tot Z?

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gaat uw kantoororganisatie verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw kantoorverhuizing? Dan bent u bij De Haan projectverhuizingen aan het goede adres. In onze lange historie hebben wij meer dan 1.000 kantoorverhuizingen verzorgd voor instellingen en bedrijven. Zowel interne verhuizingen als externe verhuizingen en het leegmanagement. Met veel aandacht voor handyman werkzaamheden en ICT verhuizingen.

Verhuizen met de mens centraal
Als u streeft naar een snelle overgang van de bestaande naar de nieuwe kantoorhuisvesting dan is een goede organisatie met een doordachte planning van groot belang. De Haan verzamelde in de loop der jaren alle aandachtspunten en valkuilen tijdens het verhuisproces. Zo ontstond de optimale aanpak van een kantoorverhuizing: de aanpak van De Haan. Want... wij verhuizen geen organisaties; wij verhuizen mensen. En juist door de mens centraal te stellen ontstaat extra aandacht voor de beperking van uw productieverlies en de integrale verhuiskosten.

Uitgewerkt draaiboek voor uw verhuizing
Elke verhuizing start met de kick off om uw persoonlijke wensen te bespreken en u te vertellen waar u op moet letten. Op deze manier ontstaat de verhuisplanning en het draaiboek. Hierdoor bent u verzekerd van een gestructureerde en zorgeloze uitvoering van uw verhuizing. Dient uw verhuizing plaats te vinden op afwijkende tijden (avond, weekend, vakantie)? Of moet u tijdens de verhuizing van uw kantoor bereikbaar blijven? En verhuist u liever in fases? Heeft u archief wat moet worden verhuisd of gaat u van meerdere locaties naar één nieuwe plek (of andersom)? Of wilt u alleen persoonlijke zaken verhuizen? Allemaal mogelijkheden waar De Haan u in kan ondersteunen.

Kantoorverhuizingen in heel Nederland
Tot de klantenkring van De Haan behoren veel bedrijven in Midden-Nederland. Evenals een aantal landelijke organisaties met vestigingen door heel Nederland. Zij hebben gekozen voor de veilige en professionele aanpak van De Haan. Vraag ons gerust naar onze referenties.

PLF_0771 wit
Madeline van der Rhee

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920307 of stuur me een .

810
01 november 2017

Er is slechts sprake van één klein minpuntje. Projectleider was gedurende een week niet bereikbaar. Wellicht als gevolg van herfstvakantie? Het instellen van een afwezigheidassistent op de mail zou fijn zijn. Verder niets anders dan lof voor de super fijne en professionele benadering/uitvoering!

Maaike

Bedrijf uit Diemen

710
18 oktober 2017

-

Anoniem

Kantoor uit Dordrecht

910
03 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat wij De Haan als zeer professioneel, vakkundig en betrouwbaar hebben ervaren.

Stella

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

54 beoordelingen
8.5