Bibliotheekverhuizing

Uw bibliotheek gaat verhuizen?

Accuraat en snel. De Haan zorgt ervoor. Nieuwsgierig?

Gaat uw bibliotheek verhuizen? U bent verantwoordelijk om deze verhuizing in goede banen te leiden? Dan is het verstandig om te praten met een ervaren verhuisberdijf in bibliotheek verhuizingen. De Haan heeft deze ervaring.

Een bibliotheek verhuizen heeft nogal impact. Het is belangrijk dat het accuraat gebeurt, zodat de bibliotheek in het nieuwe pand weer snel open gesteld kan worden voor de bezoekers. Met een goede planning en een betrouwbare verhuizer als De Haan bent u verzekerd van een goede uitvoering. Elk boek is weer snel vindbaar.

Gestructureerd en zorgvuldig verhuisd

Bij een verhuizing van een bibliotheek is het belangrijk dat het draaiboek zorgvuldig is voorbereid. De verhuizing zal dan gestructureerd en zorgvuldig verlopen. De Haan heeft in de loop der jaren een bijzondere verhuismethode ontwikkeld, die leidt tot een zeer efficiënte uitvoering. De inzet van specialistisch materieel in combinatie met een strak draaiboek leidt tot een gestructureerde verhuizing met een uitstekend eindresultaat.

Graag nemen wij contact met u op om uw wensen en uitgangspunten door te nemen. Aan de hand van voorbeelden uit eerdere verhuizingen van bibliotheken nemen wij u in het proces mee. U profiteert zo direct van de opgebouwde ervaring. U leert van de gemaakte fouten en heeft direct profijt van de succesfactoren van eerdere verhuizingen van een bibliotheek.

Ab Jakobs
Ab Jakobs

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920241 of stuur me een .

810
01 november 2017

Er is slechts sprake van één klein minpuntje. Projectleider was gedurende een week niet bereikbaar. Wellicht als gevolg van herfstvakantie? Het instellen van een afwezigheidassistent op de mail zou fijn zijn. Verder niets anders dan lof voor de super fijne en professionele benadering/uitvoering!

Maaike

Bedrijf uit Diemen

710
18 oktober 2017

-

Anoniem

Kantoor uit Dordrecht

910
03 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat wij De Haan als zeer professioneel, vakkundig en betrouwbaar hebben ervaren.

Stella

Bedrijf uit Amsterdam

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

54 beoordelingen
8.5