Bibliotheekverhuizing

Uw bibliotheek gaat verhuizen?

Accuraat en snel. De Haan zorgt ervoor. Nieuwsgierig?

Gaat uw bibliotheek verhuizen? U bent verantwoordelijk om deze verhuizing in goede banen te leiden? Dan is het verstandig om te praten met een ervaren verhuisberdijf in bibliotheek verhuizingen. De Haan heeft deze ervaring.

Een bibliotheek verhuizen heeft nogal impact. Het is belangrijk dat het accuraat gebeurt, zodat de bibliotheek in het nieuwe pand weer snel open gesteld kan worden voor de bezoekers. Met een goede planning en een betrouwbare verhuizer als De Haan bent u verzekerd van een goede uitvoering. Elk boek is weer snel vindbaar.

Gestructureerd en zorgvuldig verhuisd

Bij een verhuizing van een bibliotheek is het belangrijk dat het draaiboek zorgvuldig is voorbereid. De verhuizing zal dan gestructureerd en zorgvuldig verlopen. De Haan heeft in de loop der jaren een bijzondere verhuismethode ontwikkeld, die leidt tot een zeer efficiënte uitvoering. De inzet van specialistisch materieel in combinatie met een strak draaiboek leidt tot een gestructureerde verhuizing met een uitstekend eindresultaat.

Graag nemen wij contact met u op om uw wensen en uitgangspunten door te nemen. Aan de hand van voorbeelden uit eerdere verhuizingen van bibliotheken nemen wij u in het proces mee. U profiteert zo direct van de opgebouwde ervaring. U leert van de gemaakte fouten en heeft direct profijt van de succesfactoren van eerdere verhuizingen van een bibliotheek.

Kevin Verkerk
Kevin Verkerk

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920308 of stuur me een .

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

60 beoordelingen
8.6