Leegmanagement2

Uw bestaande locatie leeg opleveren?

De Haan biedt Leegmanagement. Klaar voor oplevering.

Uw organisatie gaat naar de nieuwe locatie. Maar wat moet u nog regelen bij uw oude locatie? Blijft er veel achter? Dat weg moet of weg kan? Hoe gaat u dat doen? En hoe levert u het oude pand op aan de verhuurder of nieuwe eigenaar? Wat u ook wilt. De Haan kan u helpen. Met Leegmanagement.

Leegmanagment
Onze leegmanagement dienstverlening heeft als doel om zo efficiënt mogelijk het gebouw leeg en onbeschadigd op te leveren. Juist bij het leeg maken van een gebouw is het belangrijk om vakkundig en goed voorbereid te werk te gaan, om te voorkomen dat er hoge herstelkosten zijn. Soms krijgt de medewerkers nog items die over zijn, vaker koopt een opkoper de oude inventaris om de Leegmanagement kosten te dekken. Na het leegmaken kan De Haan ook het ‘strippen’ van het gebouw verzorgen, waarbij alle ‘roerende’ zaken verwijderd worden. Een Leegmanagement oplossing van A tot Z.

Ontzorgend
Vaak neemt de voorbereiding en het afronden van de verhuizing in het nieuwe pand veel tijd en aandacht in beslag. Het opleveren van het oude pand schiet er vaak bij in. Dat is de reden van de groeiende populariteit van ons Leegmanagement.

PLF_0771 wit
Madeline van der Rhee

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920307 of stuur me een .

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

60 beoordelingen
8.6