Archiefverhuizing

U wilt uw vertrouwelijke archief laten verhuizen?

Vraag hier meer informatie of een offerte op maat.

Gaat u de archieven verhuizen? Bijvoorbeeld bij een bedrijfsverhuizing naar een ander pand of naar archiefopslag? En bent u hiervoor opzoek naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen met verhuizen? Profiteer dan van de kennis en het vakmanschap van De Haan. Het verhuizen van archiefopslag is veel meer dan het verhuizen van dozen van de ene naar de andere locatie. Wij beseffen dat het verhuizen van uw archieven een operatie is, waarbij zorgvuldigheid, veiligheid en kennis van zaken essentieel zijn.

Plan van Aanpak verhuizen archief

De Haan verzorgt uw archiefverhuizingen in de meest brede zin van het woord. Uw archieven moeten zowel voor als na de verhuizingen goed toegankelijk zijn. Onze ervaren specialisten maken daarom een Plan van Aanpak op maat voor uw archiefverhuizing. Op deze manier gaat er na uw verhuizing geen kostbare tijd verloren en is informatie weer direct toegankelijk.

Complete dienstverlening

Indien gewenst wordt uw huidige archief in kaart gebracht en verpakt met inachtneming van de huidige of mogelijk nieuwe ordeningssystematiek. Soms moet het archief eerst worden opgeschoond, herordend of gedigitaliseerd voordat het verhuisd kan worden naar een nieuwe locatie. In dat geval kan op de beveiligde locatie van De Haan de noodzakelijke bewerking plaatsvinden, waarna onze archiefverhuizers de plaatsing in de nieuwe ruimte verzorgen. Het verhuizen van uw archief kan desgewenst gelijktijdig plaatsvinden met de verhuizing van uw inventaris. Mocht het u beter uitkomen om dit op een apart moment te doen, dan zijn wij u uiteraard ook graag van dienst.

Compliant en extra veilige dienstverlening

Ons verhuisteam bestaat uit gescreende medewerkers, die allen in het bezit zijn van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) certificaat. Dat spreekt voor zich! Zij hebben tevens getekend voor geheimhouding en vertrouwelijkheid. Juist bij een archiefverhuizing is dit element essentieel. Evenals onze gecertificeerde werkwijze, die volledig compliant is. Een geruststellende gedachte.

Lees hier hoe Iris Fritschij de archiefverhuizing van Zwaluwe Bouw heeft ervaren.

Kevin Verkerk
Kevin Verkerk

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920308 of stuur me een .

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

60 beoordelingen
8.6