Archiefverhuizing

U wilt uw vertrouwelijke archief laten verhuizen?

Vraag hier meer informatie of een offerte op maat.

Gaat u de archieven verhuizen? Bijvoorbeeld bij een bedrijfsverhuizing naar een ander pand of naar archiefopslag? En bent u hiervoor opzoek naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen met verhuizen? Profiteer dan van de kennis en het vakmanschap van De Haan. Het verhuizen van archiefopslag is veel meer dan het verhuizen van dozen van de ene naar de andere locatie. Wij beseffen dat het verhuizen van uw archieven een operatie is, waarbij zorgvuldigheid, veiligheid en kennis van zaken essentieel zijn.

Plan van Aanpak verhuizen archief

De toegankelijkheid van uw archieven dient zowel voor als na de verhuizing optimaal geborgd te zijn. De Haan verzorgt uw archiefverhuizingen in de meest brede zin van het woord. De Haan maakt een maatwerk Plan van Aanpak voor uw archiefverhuizing. Op deze manier gaat er na uw verhuizing geen kostbare tijd verloren en is informatie weer direct toegankelijk.

Complete dienstverlening

Indien gewenst wordt uw huidige archief in kaart gebracht en verpakt met inachtneming van de huidige of mogelijk nieuwe ordeningssystematiek. Het is mogelijk dat het archief eerst dient te worden geschoond, herordend en wellicht digitaal dient te worden opgeslagen, alvorens plaatsing in de nieuwe ruimte kan plaatsvinden. In dat geval kan op de beveiligde locatie van De Haan de noodzakelijke bewerking plaatsvinden, waarna onze archiefverhuizers de plaatsing in de nieuwe ruimte verzorgen. Het verhuizen van uw archief kan desgewenst gelijktijdig plaatsvinden met de verhuizing van uw inventaris. Mocht het u beter uitkomen om dit op een apart moment te doen dan zijn wij u uiteraard ook graag van dienst.

Compliant en extra veilige dienstverlening

Het spreekt voor zich dat ons verhuisteam bestaat uit gescreende medewerkers, die allen in het bezit zijn van een VOG certificaat. En dat zij allen hebben getekend voor geheimhouding en vertrouwelijkheid. Juist bij een archiefverhuizing is dit element essentieel. Evenals onze gecertificeerde werkwijze, die volledig compliant is. Een geruststellende gedachte.

Ab Jakobs
Ab Jakobs

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920241 of stuur me een .

810
01 november 2017

Er is slechts sprake van één klein minpuntje. Projectleider was gedurende een week niet bereikbaar. Wellicht als gevolg van herfstvakantie? Het instellen van een afwezigheidassistent op de mail zou fijn zijn. Verder niets anders dan lof voor de super fijne en professionele benadering/uitvoering!

Maaike

Bedrijf uit Diemen

710
18 oktober 2017

-

Anoniem

Kantoor uit Dordrecht

910
03 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat wij De Haan als zeer professioneel, vakkundig en betrouwbaar hebben ervaren.

Stella

Bedrijf uit Amsterdam

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

54 beoordelingen
8.5