Facility support

Kunt u facilitaire hulp gebruiken?

De Haan biedt praktische of management ondersteuning.

Komt er bij uw herhuisvesting ook extra werk af op uw facilitaire afdeling en heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Als dat zo is, dan is onze dienst facility support misschien iets voor u? De Haan biedt Facility Support door praktische ondersteuning of project management.

Praktische ondersteuning
Onze medewerkers zijn gewend om flexibel diverse werkzaamheden te verzorgen in opdracht van uw facilitaire afdeling. Dit kan variëren van interne verhuizingen, afvoer of het intern begeleiden van allerhande werkzaamheden. Dit kan op oproepbasis of in-house georganiseerd worden. Voor korte of langere termijn. Uiteraard in vaste samenstelling, zodat onze medewerkers kunnen functioneren alsof ze ‘kind aan huis’ zijn; snel, flexibel en doortastend.

Projectmanagement
De project managers van De Haan zijn gewend om complexe verhuisprojecten te begeleiden. Zowel intern als extern. U kunt ervoor kiezen om het project management integraal te borgen via onze projectmanager. Hij of zij organiseert de verhuisoverleggen en houdt het draaiboek bij. Waarbij verdere invulling in samenspraak wordt afgesproken.

Kunt u wel wat extra support gebruiken? Informeer dan naar de mogelijkheden bij onze experts.

Ab Jakobs
Ab Jakobs

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920241 of stuur me een .

810
01 november 2017

Er is slechts sprake van één klein minpuntje. Projectleider was gedurende een week niet bereikbaar. Wellicht als gevolg van herfstvakantie? Het instellen van een afwezigheidassistent op de mail zou fijn zijn. Verder niets anders dan lof voor de super fijne en professionele benadering/uitvoering!

Maaike

Bedrijf uit Diemen

710
18 oktober 2017

-

Anoniem

Kantoor uit Dordrecht

910
03 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat wij De Haan als zeer professioneel, vakkundig en betrouwbaar hebben ervaren.

Stella

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

54 beoordelingen
8.5