zwaluwe-uitsnede

Onze referenties

Voorbeelden van succesvolle verhuisprojecten

Wilt u weten of De Haan projectverhuizingen waarmaakt wat wordt beloofd of afgesproken? Of zelfs nog meer? Wat is dan een betere check dan het te vragen aan onze klanten? Wij brengen u graag met hen in contact.

Reviews
Wij vragen onze klanten met regelmaat feedback op onze dienstverlening. Wij vinden dit erg waardevol. Dit helpt ons om als lerende organisatie dagelijks te werken aan verbetering. Wij ontvangen feedback tijdens de werkzaamheden of tijdens de nazorg. Ook verzamelt het onafhankelijke review platform klantenvertellen.nl voor ons feedback. Onze kritische klanten geven ons gemiddeld een 8,6! En daar zijn we trots op. Lees hun feedback

Vertrouwelijk
Wanneer we op deze website een case beschrijven, is dit in overleg met onze klanten. Niet alle referenties maken wij openbaar. In een persoonlijk onderhoud kunnen wij u voorzien van relevante referenties, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de ervaring van klanten met onze dienstverlening.

 

Marko Janssen
Marko Janssen

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920302 of stuur me een .

Archiefverhuizing2

Archiefverhuizing

Gaat u de archieven verhuizen? Bijvoorbeeld bij een bedrijfsverhuizing naar een ander pand of naar archiefopslag? En bent u hiervoor opzoek naar een professioneel bedrijf dat u kan helpen met verhuizen? Profiteer dan van de kennis en het vakmanschap van De Haan.

Bibliotheekverhuizing

Bibliotheekverhuizing

Gaat uw bibliotheek verhuizen? U bent verantwoordelijk om deze verhuizing in goede banen te leiden? Dan is het verstandig om te praten met een ervaren verhuisberdijf in bibliotheek verhuizingen. De Haan heeft deze ervaring.

Facilitysupport2

Facility Support

Komt er bij uw herhuisvesting ook extra werk af op uw facilitaire afdeling en heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Als dat zo is, dan is onze dienst facility support misschien iets voor u? De Haan biedt Facility Support door praktische ondersteuning of project management.

Handyman services

Handyman Services

Behoefte aan een handyman voor tijdelijke opvang van extra werk op de facilitaire dienst of (tijdelijke) vervanging van uw huismeester? Voorafgaand of tijdens de verhuizing? Gewoon een vakkundige medewerker met ‘gouden handjes’? De Haan heeft een team van vakkundige handymen voor u klaar staan. Direct inzetbaar.

Cablemanagement2

ICT Cable management

Kunt u wel wat hulp gebruiken in de hectische periode rondom de verhuizing? Om uw IT afdeling te ontlasten en te ondersteunen? Dat kan bij De Haan.

ICTverhuizing2

ICT verhuizing

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw ICT-verhuizing? In volledig beheer of ter ondersteuning van uw eigen ICT afdeling? En wilt u het risico op productiviteitsverlies of ontevredenheid bij uw (interne) klanten minimaliseren? Kies dan voor een vakkundig specialist.

Industrieelverhuizing2

Industrieel verhuizen

Heeft u bijzondere apparatuur of industriële goederen te verhuizen? Een complete fabriek, een laboratorium of een kerkorgel? En zoekt u hiervoor een integrale specialist, met ervaring?

office-1516329_1920-2

Kantoorverhuizing

Gaat uw kantoororganisatie verhuizen en zoekt u een verhuisbedrijf voor uw kantoorverhuizing? Dan bent u bij De Haan projectverhuizingen aan het goede adres.

Kunstverhuizing2

Kunstverhuizing

Zoekt u een verhuizer met ervaring in kunst verhuizen? Met medewerkers die zijn gespecialiseerd in het omgaan met zeer waardevolle kunstwerken? Juist ook tijdens een bedrijfsverhuizing? De Haan heeft veel ervaring in het verhuizen van kunst voor zowel bedrijven, als instellingen en particulieren.

Leegmanagement2

Leegmanagement

Uw organisatie gaat naar de nieuwe locatie. Maar wat moet u nog regelen bij uw oude locatie? Blijft er veel achter? Dat weg moet of weg kan? Hoe gaat u dat doen? En hoe levert u het oude pand op aan de verhuurder of nieuwe eigenaar? Wat u ook wilt. De Haan kan u helpen. Met Leegmanagement.

Magazijnverhuizing

Magazijnverhuizing

Bent u verantwoordelijk voor het verhuizen van uw magazijn? En wilt u dat het accuraat en deskundig gebeurt? Door een specialist, die het vaker verzorgt? Dan bent u bij De Haan projectverhuizingen aan het goede adres.

Opslag2

Opslag

Zoekt u een oplossing voor de tijdelijke of langdurige opslag van uw bedrijfsinventaris of archieven, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen? Dan is De Haan u graag van dienst. Onze opslagfaciliteiten zijn zodanig ingericht dat de opslag er gegarandeerd veilig staat tegen inbraak, diefstal, brand of ongedierte.

Schoolverhuizing2

Schoolverhuizing

Gaat uw school verhuizen en bent uw verantwoordelijk om deze verhuizing in goede banen te leiden? Dan bent u bij schoolverhuizer De Haan aan het goede adres. Met een goede planning en een betrouwbare verhuizer als De Haan bent u verzekerd van een goede uitvoering.

Verhuismanagement

Verhuismanagement

Een projectverhuizing van een bedrijf of instelling heeft een grote impact op de organisatie en op de financiën. Het moet snel en efficiënt met minimaal verlies aan productiviteit van uw medewerkers en uw bereikbaarheid voor klanten. Bespaar in een vroeg stadium aanmerkelijk op uw verhuizing en schakel een professionele facility manager in.

Verhuissite3

Verhuissite

Merkt u ook dat de verhuizing nu al zorgt voor onrust in uw organisatie? Dat uw collega's al minder productief worden nu het nieuws bekend is? Herkent u dit? Dan bent u niet de enige. Er wijzigt vaak nogal wat, en dat kan zorgen voor onzekerheid bij de medewerkers. Toch moet alles gewoon doorgaan en mag de klant er eigenlijk niets van merken, of de productie er niet onder leiden. Hoe zorgt u er nu voor dat er minder productiviteitsverlies is?

Verhuistips2

Verhuistips

Iedereen kent het gezegde "Een goede voorbereiding is het halve werk" wel. Bij een bedrijfsverhuizing is dit zeker het geval. Er zijn veel partijen betrokken bij de verhuizing en het is van belang dat alle partijen goed geïnformeerd zijn. Daarnaast wilt u niet voor onvoorziene verrassingen komen te staan.

Verhuisworkshop2

Verhuisworkshop

In de loop der jaren heeft De Haan ervaren dat een projectverhuizing vaak onderschat wordt. En dat onvoldoende duidelijk is bij bedrijven en instellingen tot hoeveel (verborgen) kosten dit leidt. Het komt tenslotte niet zo vaak voor en er zijn niet altijd ervaren verhuismanagers aanwezig of haalbaar. Daarom heeft De Haan besloten om een gecomprimeerde verhuisworkshop van een dagdeel te geven als begeleiding van bedrijven en instellingen. Deze verhuisworkshop geeft een inkijk in het totaal aan relevante punten rondom de verhuizing.

Voorraadbeheer2

Voorraadbeheer

Zoekt u tijdelijk ruimte om voorraden meubilair of andere materialen op te slaan? En wilt u dat deze voorraad voor u beheerd wordt? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

Zorgverhuizing2

Zorgverhuizing

Gaat uw instelling verhuizen? En zoekt u eeen verhuisbedrijf dat rekening houdt met de bijzondere omstandigheden? Met uw patiënten, bewoners of cliënten? Een zorgverhuizing is een bijzonder soort verhuizing omdat de mens centraal staat. 

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

Gemiddelde beoordeling van onze klanten die verhuisden van en naar

60 beoordelingen
8.6

verhuizen
binnen Europa

Zoekt u een specialist binnen Europa? Wij zijn wekelijks in geheel Europa. Profiteer van onze ervaring en de gunstige combinatietarieven.

meer info prijsindicatie offerte

verhuizen
binnen Europa

Zoekt u een specialist binnen Europa? Wij zijn wekelijks in geheel Europa. Profiteer van onze ervaring en de gunstige combinatietarieven.

meer info prijsindicatie offerte

verhuizen
binnen Europa

Zoekt u een specialist binnen Europa? Wij zijn wekelijks in geheel Europa. Profiteer van onze ervaring en de gunstige combinatietarieven.

meer info prijsindicatie offerte