Over ons

Benieuwd naar De Haan?

Lees alles over onze organisatie.

De Haan projectverhuizingen is een gespecialiseerd verhuisbedrijf met bijna 80 eigen medewerkers. Het familiebedrijf is gestart in 1777. Ons team is dagelijks bezig om bedrijven te ondersteunen bij verhuizingen. De kwaliteit van verhuizen wordt zichtbaar in de grote klantenkring en de toekenning van verschillende prijzen voor de dienstverlening van De Haan.

Verhuizen is vakwerk

De verhuizers van De Haan zijn vakmensen, met passie voor hun werk. Ondersteund door een groot arsenaal hulpmateriaal, verpakkingsmateriaal en uitstekende verhuiswagens verzorgen zij met plezier en een grote efficiency elke verhuizing. Of het nu gaat om het verhuizen van enkele goederen tot een bedrijfsverhuizing met 2.000 werkplekken: De Haan verzorgt het compleet en tot volle tevredenheid.

PLF_0771 wit
Madeline van der Rhee

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920307 of stuur me een .

U wilt meer dan alleen verhuizen?

Wij helpen u graag

AEO

De Haan is een van de eerste internationale verhuisbedrijven die in 2011 van de douane het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat heeft ontvangen. Hiermee wordt de 'safety' van mensen en de 'security' van goederen conform de hoogst mogelijke standaarden gegarandeerd.

 

lees verder 

ISO 27001

ISO 27001 is een ISO standaard voor het effectief beveiligen van informatie. Zowel fysiek als digitaal. Dit laatste is steeds belangrijker door de toenemende cybercriminaliteit. ISO 27000 geeft richtlijnen over het procesmatig inrichten van informatiebeveiliging.

 

lees verder

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op de dienst van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

 

lees verder

ISO 14001

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Met behulp van een milieuzorgsysteem kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.

lees verder

Nieuws

Nieuws over De Haan.
Elke dag werkt ons team aan verbetering. Omdat we het belangrijk vinden.

lees verder

Team

Bij De Haan geloven wij in de kracht van eigen betrokken medewerkers. Juist daarom kiezen wij voor het verzorgen van onze diensten in eigen beheer. Ons team is dagelijks aan de slag om onze klanten te laten ervaren wat het betekent om grenzeloos goed te verhuizen. Mogen wij u ook van dienst zijn?

 

lees verder

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

240 jaar De Haan

Bekijk het verhaal van De Haan.
Vertrouwd in verhuizen. Sinds 1777.