Opslag2

Behoefte aan extra opslagruimte?

De Haan heeft de veiligste oplossing.

Zoekt u een oplossing voor de tijdelijke of langdurige opslag van uw bedrijfsinventaris of archieven, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen? Dan is De Haan u graag van dienst. Onze opslagfaciliteiten zijn zodanig ingericht dat de opslag er gegarandeerd veilig staat tegen inbraak, diefstal, brand of ongedierte.

Maatwerk in opslag
Uw bedrijfsinventaris of overtollige (seizoens-)voorraden kunnen worden opgeslagen in onze beveiligde en klimaat gecontroleerde opslagruimte conform uw wensen. U kunt kiezen uit opslag in stalen zeecontainers, houten opslagkisten, palletstellingen of speciaal ingerichte ruimten. Daarnaast garanderen wij een snelle levering zodra dat weer nodig is. De Haan biedt maatwerkoplossingen voor bedrijven en instellingen. Denk hierbij aan beursstands, kantoorinventaris als ook archieven. 

Hypermoderne opslagmogelijkheden
De Haan heeft hypermoderne opslagfaciliteiten. Deze opslagruimten zijn geschikt voor inboedelopslag. De imposante containerloods heeft een capaciteit van 550 containers. In deze containers staan uw goederen veilig en goed geborgen. Uw goederen direct ter plaatse te laden en zonder enige overslag in de containerloods te plaatsen. De mogelijkheden voor archiefopslag zijn afgestemd op uw individuele wensen: van aparte ruimte tot opslag in stellingen of op pallets.

Of u nu tijdelijk of langdurige opslag nodig heeft? De Haan heeft de oplossing. Veilig en beheersbaar.

Kevin Verkerk
Kevin Verkerk

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920308 of stuur me een .

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

60 beoordelingen
8.6