Opslag2

Behoefte aan extra opslagruimte?

De Haan heeft de veiligste oplossing.

Zoekt u een oplossing voor de tijdelijke of langdurige opslag van uw bedrijfsinventaris of archieven, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen? Dan is De Haan u graag van dienst. Onze opslagfaciliteiten zijn zodanig ingericht dat de opslag er gegarandeerd veilig staat tegen inbraak, diefstal, brand of ongedierte.

Maatwerk in opslag
Uw bedrijfsinventaris of overtollige (seizoens-)voorraden kunnen worden opgeslagen in onze beveiligde en klimaat gecontroleerde opslagruimte conform uw wensen. U kunt kiezen uit opslag in stalen zeecontainers, houten opslagkisten, palletstellingen of speciaal ingerichte ruimten. Daarnaast garanderen wij een snelle levering zodra dat weer nodig is. De Haan biedt maatwerkoplossingen voor bedrijven en instellingen. Denk hierbij aan beursstands, kantoorinventaris als ook archieven. 

Hypermoderne opslagmogelijkheden
De Haan heeft hypermoderne opslagfaciliteiten. Deze opslagruimten zijn geschikt voor inboedelopslag. De imposante containerloods heeft een capaciteit van 550 containers. In deze containers staan uw goederen veilig en goed geborgen. Uw goederen direct ter plaatse te laden en zonder enige overslag in de containerloods te plaatsen. De mogelijkheden voor archiefopslag zijn afgestemd op uw individuele wensen: van aparte ruimte tot opslag in stellingen of op pallets.

Of u nu tijdelijk of langdurige opslag nodig heeft? De Haan heeft de oplossing. Veilig en beheersbaar.

PLF_0771 wit
Madeline van der Rhee

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920307 of stuur me een .

810
01 november 2017

Er is slechts sprake van één klein minpuntje. Projectleider was gedurende een week niet bereikbaar. Wellicht als gevolg van herfstvakantie? Het instellen van een afwezigheidassistent op de mail zou fijn zijn. Verder niets anders dan lof voor de super fijne en professionele benadering/uitvoering!

Maaike

Bedrijf uit Diemen

710
18 oktober 2017

-

Anoniem

Kantoor uit Dordrecht

910
03 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat wij De Haan als zeer professioneel, vakkundig en betrouwbaar hebben ervaren.

Stella

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

54 beoordelingen
8.5