Industrieel verhuizen

Zware of bijzondere apparatuur verhuizen?

Vraag hier meer informatie of een offerte op maat.

Heeft u bijzondere apparatuur of industriële goederen te verhuizen? Een complete fabriek, een laboratorium of een kerkorgel? En zoekt u hiervoor een integrale specialist, met ervaring? Het verhuizen van kwetsbare en gevoelige objecten is een bijzonder specialisme dat De Haan regelmatig verzorgt voor haar klanten.

Ervaren specialisten

Het verhuizen van zware apparatuur is vaak een onderdeel van een bedrijfsverhuizing. De inzet van ervaren projectleiders en specialistische hulpmiddelen als kranen en slimme transportwagens voor zwaar transport zorgen ervoor dat zelfs de meest complexe industriële verhuizingen worden uitgevoerd conform de vooraf besproken planning.

Continuïteit staat voorop

Of het nu gaat om transport van zware machines, kwetsbare medische apparatuur of zelfs kerkorgels. De Haan verzorgt het voor u op een wijze die de continuïteit van uw bedrijfsproces minimaal verstoort. Vele jaren ervaring maken ons een integraal specialist op het gebied van het turn key opleveren van projecten.

Kevin Verkerk
Kevin Verkerk

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920253 of stuur me een .

810
01 november 2017

Er is slechts sprake van één klein minpuntje. Projectleider was gedurende een week niet bereikbaar. Wellicht als gevolg van herfstvakantie? Het instellen van een afwezigheidassistent op de mail zou fijn zijn. Verder niets anders dan lof voor de super fijne en professionele benadering/uitvoering!

Maaike

Bedrijf uit Diemen

710
18 oktober 2017

-

Anoniem

Kantoor uit Dordrecht

910
03 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat wij De Haan als zeer professioneel, vakkundig en betrouwbaar hebben ervaren.

Stella

Bedrijf uit Amsterdam

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

54 beoordelingen
8.5