Industrieel verhuizen

Zware of bijzondere apparatuur verhuizen?

Vraag hier meer informatie of een offerte op maat.

Heeft u bijzondere apparatuur of industriële goederen te verhuizen? Een complete fabriek, een laboratorium of een kerkorgel? En zoekt u hiervoor een integrale specialist met ervaring? Het verhuizen van kwetsbare en gevoelige objecten is een bijzonder specialisme dat De Haan regelmatig verzorgt voor haar klanten.

Ervaren specialisten

Het verhuizen van zware apparatuur is vaak een onderdeel van een bedrijfsverhuizing. De inzet van ervaren projectleiders en specialistische hulpmiddelen als kranen en slimme transportwagens voor zwaar transport zorgen ervoor dat zelfs de meest complexe industriële verhuizingen worden uitgevoerd conform de vooraf besproken planning.

Continuïteit staat voorop

Of het nu gaat om transport van zware machines, kwetsbare medische apparatuur of zelfs kerkorgels. De Haan verzorgt het voor u op een wijze die de continuïteit van uw bedrijfsproces minimaal verstoort. Vele jaren ervaring maken ons een integraal specialist op het gebied van het turn key opleveren van projecten.

Lees hier hoe De Haan de laboratoriumverhuizing van KWR, onderzoeksinstituut in Nieuwegein, aanpakte.

PLF_0771 wit
Madeline van der Rhee

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920307 of stuur me een .

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

60 beoordelingen
8.6