Verhuismanagement

Tijdelijk een ervaren specialist nodig?

Wij kennen een aantal vakkundige verhuismanagers.

Een projectverhuizing van een bedrijf of instelling heeft een grote impact op de organisatie en op de financiën. Het moet snel en efficiënt met minimaal verlies aan productiviteit van uw medewerkers en uw bereikbaarheid voor klanten. Bespaar in een vroeg stadium aanmerkelijk op uw verhuizing en schakel een professionele facility manager in.

Deze facility manager kan worden ingezet voor verhuismanagement of herhuisvestingsmanagement. Ook is het mogelijk een verhuisworkshop te volgen, ter ondersteuning bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Zorgeloos verhuizen met de verhuismanager

Een verhuismanager verzorgt dagelijks de voorbereiding van allerhande verhuizingen; het is zijn specialisme. Hij helpt u sneller en beter in uw voorbereiding van de verhuizing en ziet niets over het hoofd. Uw verhuismanager maakt uw nieuwe locatie gereed voor verhuizing, controleert gemaakte afspraken en kent alle consequenties van een nieuwe werkomgeving. Na de fysieke verhuizing verzorgt de verhuismanager ook de begeleiding van de nazorg en oplevering. Zo ontstaat een vlekkeloze verhuizing, een goede kostenbeheersing, flexibiliteit en betrokkenheid.

Vakkundige verhuismanagers

Wij hebben ervaring met een aantal vakkundige verhuismanagers. Onafhankelijk, ervaren en vol passie om ook uw verhuisproject optimaal te laten slagen. Misschien dat zij ook u van dienst kunnen zijn? U profiteert van de opgebouwde kennis en ervaring. Een investering die zich gegarandeerd terugverdient. Nieuwsgierig? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

PLF_0771 wit
Madeline van der Rhee

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920307 of stuur me een .

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

60 beoordelingen
8.6