Verhuismanagement

Tijdelijk een ervaren specialist nodig?

Wij kennen een aantal vakkundige verhuismanagers.

Een projectverhuizing van een bedrijf of instelling heeft een grote impact op de organisatie en op de financiën. Het moet snel en efficiënt met minimaal verlies aan productiviteit van uw medewerkers en uw bereikbaarheid voor klanten. Bespaar in een vroeg stadium aanmerkelijk op uw verhuizing en schakel een professionele facility manager in.

Deze facility manager kan worden ingezet voor verhuismanagement of herhuisvestingsmanagement. Ook is het mogelijk een verhuisworkshop te volgen, ter ondersteuning bij de voorbereiding van uw verhuizing.

Zorgeloos verhuizen met de verhuismanager

Een verhuismanager verzorgt dagelijks de voorbereiding van allerhande verhuizingen; het is zijn specialisme. Hij helpt u sneller en beter in uw voorbereiding van de verhuizing en ziet niets over het hoofd. Uw verhuismanager maakt uw nieuwe locatie gereed voor verhuizing, controleert gemaakte afspraken en kent alle consequenties van een nieuwe werkomgeving. Na de fysieke verhuizing verzorgt de verhuismanager ook de begeleiding van de nazorg en oplevering. Zo ontstaat een vlekkeloze verhuizing, een goede kostenbeheersing, flexibiliteit en betrokkenheid.

Vakkundige verhuismanagers

Wij hebben ervaring met een aantal vakkundige verhuismanagers. Onafhankelijk, ervaren en vol passie om ook uw verhuisproject optimaal te laten slagen. Misschien dat zij ook u van dienst kunnen zijn? U profiteert van de opgebouwde kennis en ervaring. Een investering die zich gegarandeerd terugverdient. Nieuwsgierig? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

PLF_0771 wit
Madeline van der Rhee

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920307 of stuur me een .

810
01 november 2017

Er is slechts sprake van één klein minpuntje. Projectleider was gedurende een week niet bereikbaar. Wellicht als gevolg van herfstvakantie? Het instellen van een afwezigheidassistent op de mail zou fijn zijn. Verder niets anders dan lof voor de super fijne en professionele benadering/uitvoering!

Maaike

Bedrijf uit Diemen

710
18 oktober 2017

-

Anoniem

Kantoor uit Dordrecht

910
03 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat wij De Haan als zeer professioneel, vakkundig en betrouwbaar hebben ervaren.

Stella

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

54 beoordelingen
8.5