hertel

Hertel kiest voor hoogwaardige opslag en dienstverlening De Haan

Hertel kiest voor hoogwaardige opslag en dienstverlening De Haan

Hertel is een wereldwijde industriële service organisatie met 13.000 medewerkers. Hertel verzorgt het ontwerp en de bouw van de verblijven van Statoil’s nieuwe North Sea Valemon olieplatform, te leveren door Samsung Heavy Industries Co., Ltd. De Haan is geselecteerd als centraal wereldwijd distributiepunt voor alle benodigde hoogwaardige materialen en onderdelen voor dit project, die gefaseerd worden afgeleverd door de leveranciers uit de gehele wereld.

Totaaloplossing

De Haan verzorgt namens Hertel de ingangscontrole, de inslag in de douaneloods, inklaringen, opslag en uiteindelijke uitslag met Just In Time (JIT) afleveringen op site. De belangrijkste redenen voor Hertel om voor een partnership met De Haan te kiezen zijn:

  • Hoogwaardig opslagdepot met aantoonbare klimatisering;
  • Douaneloods met AEO (Authorised Economic Operator) certificering;
  • Aanwezige expertise voor inklaring van zogenaamde T1 goederen;
  • Uitvoering in eigen beheer door de medewerkers met VOG verklaring en eigen wagenpark, met flexibele capaciteit bij JIT leveringen.

De Haan is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor het beheer en opslag van hoogwaardige goederen met hoge kwaliteitseisen of ‘special treatment’. De ervaring in douanehandling met AEO certificaat borgt een veilig en optimaal resultaat voor veeleisende organisaties.

PLF_0771 wit
Madeline van der Rhee

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920307 of stuur me een .