Extra services2-1

Extra services voor u

Kunnen wij u nog ergens mee van dienst zijn?

U wilt meer dan alleen verhuizen?

Wij helpen u graag

Cablemanagement2

ICT Cable management

Kunt u wel wat hulp gebruiken in de hectische periode rondom de verhuizing? Om uw IT afdeling te ontlasten en te ondersteunen? Dat kan bij De Haan.

Handyman services

Handyman Services

Behoefte aan een handyman voor tijdelijke opvang van extra werk op de facilitaire dienst of (tijdelijke) vervanging van uw huismeester? Voorafgaand of tijdens de verhuizing? Gewoon een vakkundige medewerker met ‘gouden handjes’? De Haan heeft een team van vakkundige handymen voor u klaar staan. Direct inzetbaar.

Leegmanagement2

Leegmanagement

Uw organisatie gaat naar de nieuwe locatie. Maar wat moet u nog regelen bij uw oude locatie? Blijft er veel achter? Dat weg moet of weg kan? Hoe gaat u dat doen? En hoe levert u het oude pand op aan de verhuurder of nieuwe eigenaar? Wat u ook wilt. De Haan kan u helpen. Met Leegmanagement.

Opslag2

Opslag

Zoekt u een oplossing voor de tijdelijke of langdurige opslag van uw bedrijfsinventaris of archieven, bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen? Dan is De Haan u graag van dienst. Onze opslagfaciliteiten zijn zodanig ingericht dat de opslag er gegarandeerd veilig staat tegen inbraak, diefstal, brand of ongedierte.

Voorraadbeheer2

Voorraadbeheer

Zoekt u tijdelijk ruimte om voorraden meubilair of andere materialen op te slaan? En wilt u dat deze voorraad voor u beheerd wordt? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

Facilitysupport2

Facility Support

Komt er bij uw herhuisvesting ook extra werk af op uw facilitaire afdeling en heeft u behoefte aan tijdelijke ondersteuning? Als dat zo is, dan is onze dienst facility support misschien iets voor u? De Haan biedt Facility Support door praktische ondersteuning of project management.

Het verhaal van De Haan

Hoe verhuist De Haan uw organisatie?

Wilt u een beeld krijgen van de werkwijze van De Haan projectverhuizingen? In deze film krijgt u in 1½ minuut een goede indruk van de professionele aanpak van De Haan.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

60 beoordelingen
8.6