Verhuisworkshop2

Goed voorbereid aan de slag met uw verhuizing?

Volg nu een verhuisworkshop bij De Haan. 

In de loop der jaren heeft De Haan ervaren dat een projectverhuizing vaak onderschat wordt. En dat onvoldoende duidelijk is bij bedrijven en instellingen tot hoeveel (verborgen) kosten dit leidt. Het komt tenslotte niet zo vaak voor en er zijn niet altijd ervaren verhuismanagers aanwezig of haalbaar. Daarom heeft De Haan besloten om een gecomprimeerde verhuisworkshop van een dagdeel te geven als begeleiding van bedrijven en instellingen. Deze verhuisworkshop geeft een inkijk in het totaal aan relevante punten rondom de verhuizing.

Praktische workshop
De Haan biedt speciale verhuisworkshops aan voor facilitair medewerkers of anderen die de kantoorverhuizing gaan verzorgen. Tijdens deze verhuisworkshop behandelt een ervaren project manager o.a. de 1.000 aandachtspunten van een kantoorverhuizing. Wij nodigen u graag uit voor deze workshop.

Deelnemen?
De verhuisworkshop is op een donderdagmiddag in de zaal van Landvast in Alblasserdam. Deelnemen aan deze praktische verhuisworkshop kost € 95,00 per persoon inclusief lunch. Er geldt een maximum van 15 deelnemers en inschrijven kan tot een week voorafgaand aan de workshop. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u een e-mail met het programma en de route naar de locatie van de workshop.

Deelname is uiteraard zonder enige verplichting om de eventuele verhuizing door De Haan te laten verzorgen.

Reacties van deelnemers
Graag geven wij u enkele reacties van onze bezoekers:

Wij liepen vast tijdens de voorbereiding naar de verhuizing toe en hebben nu weer een goed overzicht. Verhuiscoördinator bij een Research Center.

Cursus was erg interessant en leerzaam, we hebben de bevestiging gekregen dat we op de goede weg zijn met nog veel aanvullingen daarbij. Purchase & Facility Manager.

Gaandeweg de workshop werd mij duidelijk dat we nog een hoop moeten doen vóór de verhuizing! Coördinator Huishoudelijke Dienst bij een gemeente.

Een erg interessante, leerzame middag met veel eye-openers! Projectleider Bouwadviseurs.

Profiteer van de kennis van onze experts en schrijf u in voor deze nuttige workshop.

Kevin Verkerk
Kevin Verkerk

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920253 of stuur me een .

810
01 november 2017

Er is slechts sprake van één klein minpuntje. Projectleider was gedurende een week niet bereikbaar. Wellicht als gevolg van herfstvakantie? Het instellen van een afwezigheidassistent op de mail zou fijn zijn. Verder niets anders dan lof voor de super fijne en professionele benadering/uitvoering!

Maaike

Bedrijf uit Diemen

710
18 oktober 2017

-

Anoniem

Kantoor uit Dordrecht

910
03 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat wij De Haan als zeer professioneel, vakkundig en betrouwbaar hebben ervaren.

Stella

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

54 beoordelingen
8.5