Verpakken antieke kast 3

Kunt u tips gebruiken?

Lees onze tips en adviezen voor een goede verhuizing.

De voorbereiding
Iedereen kent het gezegde "Een goede voorbereiding is het halve werk" wel. Bij een bedrijfsverhuizing is dit zeker het geval. Er zijn veel partijen betrokken bij de verhuizing en het is van belang dat alle partijen goed geïnformeerd zijn. Daarnaast wilt u niet voor onvoorziene verrassingen komen te staan.

Projectgroep
Wij adviseren om een projectgroep op te richten om de gehele verhuizing te begeleiden. Er dienen algemene zaken te worden geregeld (budget opstellen, tijdsplan, verzekering en bankzaken) alsmede de huisvesting (voorzieningen, verbouwplannen en eventuele subsidies). De inrichting is ook erg belangrijk om al mee te nemen in het voorbereidingstraject. Zo dient er een indelingsplan gemaakt te worden en zal er eventueel meubilair aangeschaft moeten worden. Vergeet niet om alvast een verhuisplan te maken met de verhuisplanning en een draaiboek. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de gehele checklist te ontvangen.

Kort vooraf
Enkele dagen voorafgaand aan de verhuizing kunt u de laatste partijen informeren over de planning en mogelijke overlast. De periode kort voorafgaand aan de daadwerkelijk verhuizing dient u ervoor zorgen dat het nieuwe pand gebruiksklaar is. Daarnaast dient het drukwerk aangepast te worden alsmede de adres- en contactgegevens op de site, bij Google en op de sociale media. Instrueer medewerkers in speciale bijeenkomsten over bijvoorbeeld de wijze van inpakken, bureaus en kasten leegmaken.

Tijdens de verhuizing
Tijdens de verhuizing dienen de "sleutelposities", zoals de bewaking, de portiersloge en de telefooncentrales bemand te zijn. Een duidelijke codering van alle ruimtes is noodzakelijk voor een soepele en efficiënte verhuizing.  Een goede codering kan tijdens de verhuizing veel stress besparen. De Haan werkt met een draaiboek, dat leidend is voor het project.

Na de verhuizing
Ons doel is een bedrijf zo weinig mogelijk hinder te laten ondervinden van de verhuizing en iedereen zo snel mogelijk weer volledig operationeel te laten zijn op de nieuwe werkplek. Een goede nazorg is net zo belangrijk als een goede voorbereiding. Het oude pand moet vaak leeg opgeleverd worden aan de verhuurder of een nieuwe eigenaar. De Haan kan hier eventueel leegmanagement voor aanbieden. Ons advies is om de projectgroep nog enkele weken in bedrijf te houden voor de afhandeling van diverse zaken, zoals het plaatsen van bordjes op de deuren, routingsborden, afvoer verhuismateriaal en een eventuele schadeafhandeling. Ook is het goed om het hele gebouw schoon te laten maken.

Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de gehele checklist te ontvangen.

Marko Janssen
Marko Janssen

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920302 of stuur me een .

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

60 beoordelingen
8.6