Handyman services

Heeft u behoefte aan een handyman?

Onze handymen zijn inzetbaar zolang u dat wenst. 

Behoefte aan een handyman voor tijdelijke opvang van extra werk op de facilitaire dienst of (tijdelijke) vervanging van uw huismeester? Voorafgaand of tijdens de verhuizing? Gewoon een vakkundige medewerker met ‘gouden handjes’? De Haan heeft een team van vakkundige handymen voor u klaar staan. Direct inzetbaar.

Vakkundige handyman van De Haan
De Haan verzorgt voor diverse bedrijven en instellingen de huismeester- of conciërge werkzaamheden. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om met vragen uit uw organisatie om te gaan. Bovendien werken onze handymen vaak rondom de verhuizing samen met uw technische dienst of facilitaire dienst om de tijdelijke piek in werkzaamheden op te vangen.

Onze handyman zijn in te huren voor enkele dagen of ter ondersteuning van uw facilitaire dienst. Tijdens vakantieperioden, rondom een piekmoment als een verhuizing c.q. verbouwing. Of in voorkomende situaties van onderbezetting of ziekte. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Kevin Verkerk
Kevin Verkerk

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920253 of stuur me een .

810
01 november 2017

Er is slechts sprake van één klein minpuntje. Projectleider was gedurende een week niet bereikbaar. Wellicht als gevolg van herfstvakantie? Het instellen van een afwezigheidassistent op de mail zou fijn zijn. Verder niets anders dan lof voor de super fijne en professionele benadering/uitvoering!

Maaike

Bedrijf uit Diemen

710
18 oktober 2017

-

Anoniem

Kantoor uit Dordrecht

910
03 oktober 2017

Kan niet anders zeggen dan dat wij De Haan als zeer professioneel, vakkundig en betrouwbaar hebben ervaren.

Stella

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

54 beoordelingen
8.5