Handyman services

Heeft u behoefte aan een handyman?

Onze handymen zijn inzetbaar zolang u dat wenst. 

Behoefte aan een handyman voor tijdelijke opvang van extra werk op de facilitaire dienst of (tijdelijke) vervanging van uw huismeester? Voorafgaand of tijdens de verhuizing? Gewoon een vakkundige medewerker met ‘gouden handjes’? De Haan heeft een team van vakkundige handymen voor u klaar staan. Direct inzetbaar.

Vakkundige handyman van De Haan
De Haan verzorgt voor diverse bedrijven en instellingen de huismeester- of conciërge werkzaamheden. Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om met vragen uit uw organisatie om te gaan. Bovendien werken onze handymen vaak rondom de verhuizing samen met uw technische dienst of facilitaire dienst om de tijdelijke piek in werkzaamheden op te vangen.

Onze handyman zijn in te huren voor enkele dagen of ter ondersteuning van uw facilitaire dienst. Tijdens vakantieperioden, rondom een piekmoment als een verhuizing c.q. verbouwing. Of in voorkomende situaties van onderbezetting of ziekte. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

Ab Jakobs
Ab Jakobs

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31786920241 of stuur me een .

1010
14 maart 2018

Dank voor de zeer correcte afwikkeling van de schade aan een van onze vergaderstoelen. We kijken terug op een zorgeloze, perfecte verhuizing. Ik zal jullie bedrijf bij iedereen die wil verhuizen aanbevelen!

Anita

Onderwijsinstelling uit Dordrecht

1010
08 februari 2018

Kevin, Patrick en Pieter, jullie zijn toppers!!

Iris

Bedrijf uit Hooge Zwaluwe

9,610
06 februari 2018

-

Sarah

Bedrijf uit Amsterdam

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar

60 beoordelingen
8.6